Valeryd har allt du behöver

Denna gång söker jag en bromsstång till släp och direkt när jag sökte på detta så fick jag fram Valeryd, i vanlig ordning liksom. Dem har nog varenda gång jag sökt efter något till släpet varit först på listan, ska jag vara ärlig så hade jag inte förväntat mig något annat. En bromsstång till släp kan man ju säkert hitta någon annanstans men det jag menar är att Valeryd har tagit sig till en bra plats på marknaden plus att jag vet att jag får så himla bra service där. Framförallt så prioriterar jag just god service eftersom jag sällan är insatt i vad jag egentligen behöver. På så vis behöver jag oftast fråga och därför vill man ju givetvis att man ska få bra hjälp och en förståelse att man faktiskt inte kan eller vet allt.

Det värsta måste nästan vara när man går in i en butik där man inte känner sig helt hemma på sortimentet och du blir i princip skrattad åt när du frågar om hjälp. Ofta upplever jag att detta händer när jag som kvinna går in i en butik i en mansdominerad bransch. Och varför vet jag inte. Och jag undrar så himla mycket. För varför ska det vara så?

Skaffa dig pondus

Men en sak som jag insett under åren, det är att pondus är himla bra att ha. Att sträcka lite extra på sig när man går in och att faktiskt inte ens visa sin osäkerhet. Fake it until you make it liksom, så får man faktiskt lov att göra ibland. Väl inne i butiken så kan du absolut vara ödmjuk och säga att du inte har så bra koll, men fokusera mer då på att berätta vad du söker än att du är osäker på vad du söker. Tips – gå till Valeryd.se så hjälper dem dig!