Det var länge sedan men än minns jag

Under hela min uppväxt så har det varit många instrument som passerat mitt rum. Jag har spelat allt från piano till gitarr men även fiol. Men det som jag alltid haft varmt om hjärtat är ju naturligtvis blockflöjt. Detta har hängt med mig längst och jag tror aldrig jag kommer sluta spela blockflöjt. Länge har jag på riktigt velat lära mig noter för blockflöjt och därför kände jag idag att det var dags för ett litet inlägg om mina planer om att faktiskt lära mig detta på riktigt under sommaren.

Jag har lite tur och kan lite noter sedan innan, men mest bara läsa dem, egentligen inte spela så mycket ifrån dem. När det kommer till noter för blockflöjt så vet jag i alla fall säkert att det är från Notlagret.se man ska köpa. Här finns ett stort urval av notböcker för just blockflöjt som helt enkelt kan hjälpa dig till nästa nivå av ditt blockflöjtspelande. Inte nog med att det finns i olika nivåer, så oavsett om du är nybörjare eller inte så finns det notböcker för dig, och framför allt så finns det många låtar att välja på vilket gör det otroligt kul att lära sig att spela!

Blockflöjt är för alla!

Jag skulle verkligen vilja påstå att blockflöjt kan vara något för dem allra flesta där ute. Det är otroligt rogivande och jag kan typ inte förstå att man inte gillar ljudet av en blockflöjt. Det är ett instrument du enkelt kan ha med dig i väskan och plocka fram när det är dags att skapa lite härlig stämning. Så är du också på utmaningen om att lära dig noter för blockflöjt så se till att kommentera här nedan så ser vi till att göra detta alla tillsammans!