Den kompletta guiden på hur du kan tjäna pengar till din klass

Coronaviruset må härja vid vårat land i nuläget, men inom en snar framtid kan denna pandemi vara historia och då måste din klass vara redo för att börja sälja till din nästa klassresa. För att du ska vara redo när marknaden vänder, så har vi på bloggen därför skapat denna blogg. Allt för att du ska kunna ta dig till dina drömmars resa.

  1. Baka kakor

Vem gillar inte kakor? Eftersom kakor alltid har en sådan hög efterfrågan är mitt tips därför att ni som klass träffas en kväll och bakar massor kakor. Nästa steg är bara att ge er ut bland släktingar och vänner vilka ni sedan säljer dessa goda kakor är. Om kakorna är tillräckligt goda kommer ni tjäna en goda summar pengar på kuppen.

  1. Bedriv klassförsäljning

I brist på fantasi kan ni alltid ta och kontakta ett företag som Pappersprinsen, som bedriver klassförsäljning. Genom dessa företag kan ni få tillgång till attraktiva produkter och lättsålda produkter.

  1. Starta en loppis

En lite udda metod är att starta en egen loppis. Ni kan samla ihop massa begagnade från nära och kära. Sedan tar ni bara en lördag och bjuder in alla föräldrarna till skolan. Har ni tur kan ni mycket väl tjäna en del pengar. Pengar som ni sedan kan tillämpa för att åka på just er drömresa.

  1. Fiska och sälja fisken på marknad

Gillar ni att fiska? Gillar ni även att sälja? Kombinera i sådant fall denna kombination. Resultatet kan bli pengar och en lycklig resa.

  1. Starta en skoltidning

Om skrivandet är något som ligger varmt till ert hjärta är min rekommendation att starta en skoltidning och sedan börja sälja den. Några ämnen ni kan beröra är: interjuver med rektorn, lärarna och informera om vilket typ av mat som kommer serveras i matsalen. Som sagt är möjligheterna enorma när det kommer till detta delområde.

Här du som sagt några nödvändiga tips. Hoppas du via detta kan din klassförsäljning till nya nivåer.