Bilar med elektriker Borås på sidan

På landet är det lugnt och stilla. Till skillnad från den hektiska storstaden, där allt känns som att det går i 110 km/h. På landet känns det som att det går i en lugn häst-och-vagnfart.

Denna fart har nu börjat förändras, detta då allt fler verkar vilja ha hus här ute på landet. Med husen kommer alla elföretag och elektriker med sina bilar med texten elektriker borås på sidan. Elbolagen är här för att sätta upp saker som larminstallationer, teleinstallationer, nätverksinstallationer och andra elentreprenader. Det är för det mesta storstadsfolket som tagit med sig alla elföretag till landet. De känner sig antagligen inte som hemma utan alla nymodigheter som storstaden har att erbjuda.

Det största huset som har byggts i området är just nu iett inledande skede. Det som ska byggas ä ett nytt 200m² stor 2-våningsvilla, som ska ha 6 sovrum och 2 badrum. Den ska också ha ett vardagsrum lika stort som vissa trädgårdar. Helt klart en mastodont till villa.

Att storstadsmänniskor måste bygga sådana stora villor är antagligen för att de måste visa hur rika de är. För lantmänniskor som har bott på landet större delen av sina liv, är detta inte nödvändigt. Detta då lantmänniskor inte behöver skryta om hur mycket pengar de har, eller inte har. På det sättet är landet en bättre plats än storstaden. Utöver lugnet är människorna sansade och tar ingenting för givet. Inte minst varandra. Så låt stadsmänniskorna bygga sina mastodonthus, och installera larm, så länge de är trevliga och respekterande så är det okej. Är de otrevliga blir de ofta inte långvariga på landet.

Det häst-och-vagnfarts lugna landet börjar bli mer livligt och snart kommer det väl behövas ett landet för landet, kan ju alltid hoppas att det dröjer ett tag till iallafall.
Livet på landet kommer iallafall fortsätta rulla på, förhoppningsvis i lugn takt ett antal år till.