Konferensresa med AKI Travel

Då var det äntligen dags att åter igen boka in datum för den årliga konferensresan på mitt jobb. Något jag alltid ser fram emot. Tycker det är så viktigt att jag och mina kollegor ihop med cheferna kommer iväg och gör lite annat ihop än att bara sitta på kontoret. Denna gång ska hela avdelningen åka till Amsterdam. Förra året åkte vi med AKI Travel till Berlin vilket vi ska göra igen. En underbar resa där konferens möten och teambulding varvades med härliga middagar och fika stunder i Berlin.

Resan till Berlin

Hela konceptet är rätt smart när man bokar gruppresor så här, och som i detta fall med AKI Travel. När vi skulle till Berlin var det bara för oss att mötas klockan 07:00 vid flygplatsen. Innan själva flygningen tog vi alla en härlig kopp kaffe på flygplatsen. Det tog lite tid för mig att komma igång (morgontrött som jag är).

När vi väl landat i Berlin, minns jag hur hela min kropp vaknade till liv av att ha kommit utanför Sverige. Underbara Berlin. Vi åkte direkt till hotellet, även hotellet var fixat via AKI Travel. Vi checka in och sedan var det dags att bege sig till konferensrummet. Där var det fint och prydligt uppdukat. Jag kollade genast om det fanns kaffe och kakor till rasten. Det fanns det. Check.

Det var en bra konferens, inspirerande och motiverande föreläsningar. Vi fick göra olika gruppövningar. Det bjöds på mycket kunskap och exempel på hur vi kan tänka om. Ha en bättre förståelse oss medarbetare emellan och även vårt bemötande gentemot våra kunder.

Trött och med mycket ny information, åkte vi sedan på kvällen till en mysig restaurang. AKI Travel hade ordnat med en minibuss som skulle ta oss dit. Resan avslutades med god mat, dryck och mycket skratt ihop med gänget. Nu ser jag fram emot Amsterdam och en lika härlig konferensresa. Kan varmt rekommendera er att boka konferensresor med AKI Travel och låta dem ordna resan åt er. Ni kommer inte bli det minsta besvikna.