Handla möbler 2020 vs handla möbler 1990

I dagens blogginlägg tänkte jag göra en lite rolig jämförelse. Jag vill genom skrift berätta om skillnaderna mellan att handla möbler 2020 kontra 1990. För visst fanns det klara skillnader?

Undersökningsstatidet
Fick man ett intresse över möbler på 1990 – talet, så fick man beställa hem massa olika produktkataloger från flertalet olika möbelföretag. Du fick sedan bläddra i dessa och jämföra priser genom att skriva ner dessa på ett vanligt papper. Något internet fanns ju inte att tillgå på denna tid, utan du fick snällt bara notera och räkna med miniräknaren. Du var även tvungen att åka runt till de olika återförsäljarna och bara jämföra priser på plats. Något som heter ”prisjämförelser” på internet var inte att tänka på denna tid. Man var som sagt tvungen att åka till fem olika affärer och sedan med den informationen lyckades samla in jämföra priserna.

Inköpstillfället
Numera vet ju alla hur enkelt det är att genom några få klick att beställa hem en soffa, så var dock inte fallet under det gyllene 1990 – talet. Då var du tvungen att personligen åka till en butik för att handla din soffa. Numera måste du knappt se vilka som arbetar inom din butik. Du kan enkelt genom några klick bara köpa hem sin soffa, på sajter som ikea eller mio.

Detta var som sagt några skillnader på hur det var att handla soffa – kontra hur det var tidigare.