Kläder online – räddningen på landet!

När man bor så mitt ute på landet som vi gör, så är det nästan ett måste att handla mycket online, däribland kläder.

Förr i tiden var Elloskatalogen den stora räddningen, för det blir inte så ofta att vi åker in till stan och handlar kläder. Men de senaste åren så har vi börjat handla mer och mer online, speciellt efter det att vi fick nya mobiltelefoner med internetuppkoppling. Det vi tycker är viktigt är att kläderna håller hög kvalitet, framförallt ifall det är arbetskläder. Då vi gillar att arbeta på huset är det bra med lite olika arbetskläder, ifall ett av plaggen skulle ligga i tvätten. Det senaste arbetet vi gjorde var att göra om enstegsfasad till tvåstegsfasad. Det arbetet krävde många timmar ute, och varmt var det inte.

Jag har en hel del olika hemsidor som jag brukar handla på, till exempel ellos som jag sa förut. Men även Haléns har jag handlat mycket på, men nu har de tydligen lagt ner så då har jag börjat handla på Bubbelroom istället. En annan hemsida som jag har hittat alldeles nyligen är L.Brador, de har verkligen massor av billiga kläder i sin butik, både till mig och gubben och när vi ibland ska köpa presenter till barnbarnen. Ja, L.Brador kan jag verkligen rekommendera då det gäller billiga kläder online, handla där!